Ta Pravilnik o piškotkih je oblikovan z namenom, da vam razkrije naše prakse v zvezi z zbiranjem informacij preko piškotkov in drugih tehnologij za sledenje (denimo gif-ov, spletnih signalov itd.)

Funkcije, za katere uporabljamo te tehnologije, lahko vključujejo sledeče:

  • Pomoč pri navigaciji,
  • Pomoč pri registraciji za naše dogodke, vpisu in možnosti zagotavljanja povratnih informacij,
  • Analizo uporabe naših izdelkov, storitev in aplikacij,
  • Pomoč pri promocijskih in marketinških prizadevanjih (vključno z vedenjskim oglaševanjem),
  • Ponudba vsebin tretjih oseb (kot so vsebine socialnih medijev).

Spodaj se nahaja podroben seznam piškotkov, ki jih uporabljamo z opisom njihovega namena, roka trajanja ter informacij o možnosti zavrnitve piškotkov v “Kako blokirati”.

Z izjemo primerov, ki jih ureja veljavno pravo, piškotke namestimo po prejemu vašega soglasja.

Nastavitve piškotka

Povezave do drugih spletnih strani

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave ali reference na druge spletne strani. Prosimo, zavedajte se, da ne nadzorujemo piškotkov / tehnologij za sledenje drugih spletnih strani ter da ta Pravilnik o piškotkih ne velja za druge spletne strani.

Kako stopiti v stik z nami

V kolikor imate kakšna vprašanja, komentarje ali skrbi v zvezi s tem Pravilnikom o piškotkih ali informacijsko prakso te spletne strani vas prosimo, da uporabite kontaktne informacije vključene v Pravilniku o zasebnosti.

Spremembe tega Pravilnika o piškotkih

V kolikor bo prišlo do sprememb tega Pravilnika o piškotkih, bodo spremembe objavljene na tej spletni strani. Ta Pravilnik o piškotkih je bil nazadnje posodobljen 25 October 2018.